„Eestimaa Rahvaliidu fraktsiooni liikme Jaanus Marrandi Eestimaa Rahvaliidu põhikirjavastane käitumine, erakonnakaaslaste mõnitamine ja solvamine ning meedias erakonna maine kahjustamine on enam kui piisav põhjus Jaanus Marrandi erakonnast välja heitmiseks“ sõnas Viljandimaa Rahvaliidu Noorte juhatuse ja Eestimaa Rahvaliidu Viljandi liige Krista Kangur Rahvaliidu pressiesindaja vahendusel.

"Rahvaliidu fraktsiooni liige on käitunud põhikirja vastaselt ning laimanud erakonna liikmeid tunnistajate juuresolekul mitmetel koosolekutel, lisaks on viimaste kuude jooksul tema sõnavõtud meedias erakonna mainet kahjustavad," seisab avalduses Rahvaliidu aukohtule.

Marrandi: noorte nõudmine näitab kibestumist

"Eks see näitab kibestusmist. Erakonnas toimus kongress, kus arutati, kas ühinetakse Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga või mitte ja loomulikult on selle käigus olnud igasuguseid väljaütlemisi. Täna, kes soovivad Rahvaliidus ise jätkata, need jätkavad ise ja kui nad soovivad pidevalt hoida mingisugust negatiivset informatsiooni oma erakonnast üleval siis on see minu arvates suhteliselt rumal," ütles Marrandi Delfile.

Marrandi teatas täna ka, et kirjutas erakonna juhatusele avalduse Rahvaliidust lahkumiseks.