Saatejuht Aarne Rannamäe sõnul vabandati sel nädalal palju - Elioni peadirektor vabandas teisipäevase ja kolmapäevase katkestuse eest, Lance Amstrong 15 aasta taguste pattude ja Ardo Hansson Eesti Panga VEB fondi kahtlaste rahatehingute pärast.

Urmet Kook leidis, et Hanssoni vabandamine mõjus siiralt, sest tema polnud tollaste asjadega seotud. "Hansson ütles, et Eesti Pank tegi vigu, suure numbriga paberit on võltsitud jne. Armstrong üritas eelkõige oma nahka päästa. Elioni vabandamine oli nii ja naa, eks tehnoloogiliste viperuste eest pole keegi kaitstud," ütles Kook.

Rannamäe usub, et Hanssoni sõnad lõid õhu puhtamaks. "Küsimus on, kas tagastatud raha läks kõrvale? Mingi hulk seltsimehi on oma vara selle arvelt tõstnud ja see ongi asja tuum," ütles Rannamäe.

"Eesti Pank on siiani korrutanud, et midagi pole valesti tehtud. Nüüd esimest korda tunnistati, et on paberit võltsitud. Kes aga oli selle taga ning miks seda tehti, ei tea," lisas Kook.

Koogi sõnul on Eesti päritolu ettevõtja Aleksandr Matt VEB fondi aktsiatega seotud loos üks võtmetegelasi. "Ega see väga tõenäoline ei ole, aga loodetavasti saavad ajakirjanikud talle jälile."

Rannamäe lisas, et kui Venemaal rääkima ei hakata, siis tõde ei selgu.