Eri kinnisvaraspetsialistide hinnangul on Foorumis ruutmeetri rendihind 250–300 krooni, olles üks kesklinna kõrgemaid, kirjutab Eesti Päevaleht.

Eesti Päevaleht soovis KMA-st seoses eelmainituga teada: miks avati kokkuhoiuajal büroo just Tallinna kesklinna kallil rendipinnal, kui palju büroo avamine maksis ning mis on rendihind?

Lisaks sedagi, miks ei alustanud kokkuhoiuplaani ellu viiv KMA oma osakondade sulgemist Tallinnast, kus asub kokku neli bürood, millest ühe sulgemine vaevalt seaks inimesi sellisesse kimbatusse, nagu juhtub nüüd suisa KMA osakonnata jäävate hiidlastega.

Vastuseks teatas KMA pressiesindaja Maimo-Lii Paloveer: “KMA korraldab ka Tallinnas oma klienditeenindust ümber, loobume Mustamäel Sütiste tee 32 asuvatest rendipindadest. Sealne klienditeenindus kolitakse lähitulevikus Lastekodu 48 büroosse. Klienditeenindus Lastekodus taasavatakse pärast sealsete ruumide renoveerimist. Pärast renoveerimist avatakse Lastekodu klienditeenindus ühel tasapinnal, mis tähendab, et ka seal me vähendame oma rendipinda. Kuivõrd rendilepingud on konfidentsiaalsed, siis sellest tulenevalt ei kuulu nende sisu avalikustamisele.”