Marsruudil Pärnu maantee – Viru ring – Narva maantee on liiklus suletud kell 00.30–16.

Narva maanteel on liinibussid suunatud linnast väljuvale sõidusuunale, mis on vastavalt ajutisele liikluskorraldusele kahesuunaline. Võimalik seisak bussiliikluses on kell 13.50–14.45, mil toimub 10 km jooksu start.

Pirita tee, Merivälja tee ja Ranna tee linna suubuval sõidusuunal alates Ranna tee parkimistaskust kuni Narva maanteeni on liiklus ajutiselt peatatud ja ümber suunatud linnast väljuvale suunale kell 7–16.

Ahtri tänaval, Toompuiesteel ja Kaarli puiesteel on jooksurada ühel-kahel sõidureal vastavalt rajaskeemile. Nimetatud sõiduread on liikluseks suletud kell 5–18. Teised sõiduread on liikluseks avatud ja vastavalt tähistatud ja jooksurajast eraldatud. Kaarli puiestee kesklinnast väljuva suuna kaks sõidurada on liikluseks avatud ainult ühistranspordile. Ühistranspordi liikumises võib esineda seisakuid.

Pirita tee äärne kergliiklustee (Promenaad), Nafta tänava, Tuukri tänava, Rannamäe tee, Pikk tänava, Tolli tänava, Laboratooriumi tee, Suurtüki tänava, Tornide väljaku ja Snelli pargi kergliiklusteed on liikluseks suletud ajavahemikus kell 8–16.

Trammiliiklus on peatatud kõikidel liinidel kell 7.40–16.

Ristmikel, sisse- ja väljasõiduteedel on OÜ Meeskond Security reguleerijad. Jooksu julgestavad Põhja politsei mootorrattapatrullid.

12. ja 13. septembril on SEB Tallinna Maratoni osalejal stardinumbri olemasolul reisimine Tallinna ühistranspordis tasuta.