Ettevõte oli varem pühade ajaks lisanud kuusteist lisareisi, kuna aga merevee tase püsib endiselt madalal ja laevaliiklust häirival tasemel, jäävad lisareisid ära ning samuti ei sõida liinil parvlaev Regula, teatas ettevõte BNS-ile.

Kuni veetase püsib madalal, väljub parvlaev Muhumaa hommikuti Heltermaalt kell 5 tavapärase kella 6.30 asemel. Nii jätkub liiklus kuni nädala lõpuni ning pühapäeval toimub esimene väljumine Heltermaalt kell 8.30. Ära jäävad kõik parvlaev Regula väljumised. Vajadusel teeb Muhumaa hilisõhtul ka täiendavaid reise.

Pühadeks Regula reisidele müüdud e-piletid kehtivad ostetud reisile eelneval ja järgneval parvlaeva Muhumaa väljumisel. "Samas tuleb arvestada kriisiolukorra käitumisreeglitega, kus kõik graafikujärgsed väljumised ei saa ilmastiku tõttu toimuda. Sel juhul muutuvad kõik ajalised e-piletid lihtsalt eelisjärjekorra piletiteks ja ei pruugi enam tagada pääsu kindlale reisile," teatas ettevõte.

Reisilaev Regula alustab reise, kui veetase on taas tõusnud stabiilselt üle miinus 55 sentimeetri. Praegu on veetase 60 sentimeetrit allpool keskmist taset.