"Kuna kahtlustatav sai surma, andis prokuratuur politseile loa kriminaalmenetluse lõpetamiseks," ütles Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina Delfile.

Uurimise käigus kogutud tõendid kinnitasid, et 23-aastane sõidukijuht Randy juhtis autot, olles alkoholijoobes, lisaks ei olnud tal juhtimisõigust. Sõidukijuht kaotas lauges kurvis sõiduki üle juhitavuse ning sõitis vastu puud. Liiklusõnnetuse tagajärjel hukkusid sündmuskohal kõik autos viibinud inimesed: 23-aastane Sten ning kaks 15-aastast tüdrukut. "Veel uurimise ajal lükkasid õiguskaitseasutused ümber kogutud tõendite alusel väite teise sõiduki osaluse osas. Kuna kahtlustatav sai surma, siis andis prokuratuur politseile loa kriminaalmenetluse lõpetamiseks," selgitas Kostina.

Tartumaal Rannu vallas Vehendi külas juhtus 4. augusti õhtul üliraske liiklusõnnetus, milles vastu puud sõitnud autos hukkus neli noort inimest. Tegemist oli endiste koolikaaslastega. Ühe hukkunud tüdruku ema teadis, et ta laps läks järve äärde, väidetavalt on tegemist pere ainukese lapsega.

Sõiduautot juhtinud 23-aastase Randy arvel oli üle kümne kriminaal- ja väärteo. Viimati tabati eile Tartumaal enda ja veel kolm inimest surma viinud 23-aastane Randy tänavu jaanuaris Elvas autoroolist alkoholi tarvitanuna. Käesoleva aasta märtsikuus võeti mehelt erinevate rikkumiste eest lisakaristusena ära ka juhtimisõigus.