Saate "Kolmeraudne" stuudios olid täna õppejõud Linnar Priimägi ja ajakirjanik Juku-Kalle Raid, kes arutlesid selle üle, kes võiks tulevatel valimistel "teha Indrek Tarandit".

Juku-Kalle Raidi ideed, et mõne erakonna nimekirjas võiks kandideerida hulk sõltumatuid kandidaate, nimetas Priimägi valimisteks stiilis “mustlaslaager läheb taevasse”.

Raid aga sõnas, et peaminister Andrus Ansipi avaldus, kus ta lubas Edgar Savisaarega mitte koostööd teha, oli tema meelest üle pika aja selline, mis talle tõeliselt meeldis. Jõuline reaktsioon ja Ansipil on väga raske sellest ka taganeda. "Keskerakonna liider on üle piiri läinud, sest
laamendab riigis nagu pioneerilaagris, ja Ansip andis tugeva signaali.”

Linnar Priimägi küsis aga vastuseks: "Mis riigis toimub? Inimesed on saanud euro. Saanud vääringu, aga nad ei ole saanud raha. Võib-olla oli vajalik, et Savisaar kuulutas välja sellise vajaduse suureks muutuseks."

IRL on aga Priimäe sõnul "tohletanud" ning sellega oli nõus ka Juku-Kalle Raid "Ma olen nõus, kuigi ma olen nende valija. Ideed on olemas, aga neid ei osata välja tuua," nentis Raid.

Sotside ja nende uue juhi Sven Mikseri kohta aga ütles Raid: "Prillidega poiss pani täiega puusse ja nüüd on tal prillid katki, kui ta teatas, et hakkab Savisaarega koostööd tegema, sest astmeline tulumaks on vaja ellu viia."