Politsei poolt valvatavate objektide loetelu täiendatakse kuue objektiga, milleks on presidendi renoveeritav residents aadressil Vabaõhumuuseumi tee 10, riikliku esindushoonena Rüütelkonna hoone, Riigi Infosüsteemi Ameti hoone, Riigi Infosüsteemi Ameti kasutuses olevad ruumid, Riigi Infokommunikatsiooni Sihtasutuse hoone ja Eesti Vabariigi alalise esinduse hoone Brüsselis.

Valvatavate objektide loetellu lisatav presidendi residents on uus, valmiv hoone, mille rajamiseks on presidendi kantselei ja Riigi Kinnisvara Aktsiaseltsi vahel sõlmitud koostöölepe. Uue hoone valve rakendamise alguse aeg lepitakse kokku koostöös presidendi kantseleiga lähtuvalt politsei-ja piirivalveameti poolt antavast ohustatuse kategooriast.

Riiklik esindushoone on renoveeritav rüütelkonna hoone, mida hakatakse kasutama riigi esindusülesannete täitmisel.

Riigi Infosüsteemi Amet on riigi küberturvalisust tagav keskne asutus, mis koordineerib riigi infosüsteemi arendamist ja haldamist, korraldab infoturbega seotud tegevusi ja käsitleb Eesti arvutivõrkudes toimuvaid turvaintsidente. Riigi Infokommunikatsiooni Sihtasutuse põhitegevuseks on tagada riigi funktsioneerimiseks ning avaliku korra ja julgeoleku tagamiseks vajalike eriotstarbeliste telekommunikatsioonivõrkude pidev toimimine, kvaliteet ja turvalisus.

Eesti Vabariigi alalise esinduse hoone Brüsselis lisatakse politsei poolt valvatavate objektide loetellu arvestades Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise läbiviimise ning esinduses korraldatavate ürituste ning vastuvõttude rohkust.