Siiski ei saa iga külaline endale lusikaga varustatud moosipurki, vaid võib želeestatud roosiõisi nautida ühes maapirnikreemi, Aigar Breti tuhajuustu ja röstsaiaga, kirjutab Õhtuleht.

Kui presidendi kantselei peakokk Inga Paenurm eile "Terevisioonis" mõningaid vastuvõtul pakutavad suupisteid valmistas, nentis ta, et enamik neist on koduperenaistele liiga keerulised järele teha. Ent Evelini roosiželeega röstsaia esialgne retsept on nii lihtne, et peaks igale kodukokale jõukohane olema.

Hoidise, mille retsept ilmus ka tema kokaraamatus, teeb eriliseks Evelini sõnul see, et keegi ei arva kunagi ära, millega tegu. Nimelt pidavat lõhnavatest roosiõitest, veest, suhkrust ja sidrunimahlast valmistatav želee maitsma nagu sügavroosa mesi, ent peale kookide sobima suurepäraselt ka tugevamaitseliste juustudega.