Innovatsiooniakadeemia tudengid tunnevad muret oma 21-aastase ja 22-aastase eestlasest kaaslase pärast, keda nähti viimati 14. juuli õhtul, kirjutas Nice Matin.

Samas teatas Eesti välisministeerium eile õhtul, et nende info kohaselt kadunud eestlasi Nice`s rohkem ei ole. Delfi andmetel on Prantsusmaa meedias teadmata kadunuteks tembeldatute asukoht ning olukord lähedastele tegelikult juba teada.

Lisaks kahele Eesti noormehele pole pärast terroriakti midagi kuuldud akadeemias õppivast ameeriklasest Nicolas Lesliest ja ukrainlasest Misha Bazelevshyst.

Euroopa Innovatsiooniakadeemia on tänavu juulikuus Euroopa suurimas tehnoloogiapargis Lõuna Prantsusmaal Sophia-Antipolises toimuv ligi kolmenädalane innovatsiooniteemaline suveülikool, millest oodatakse osa võtma 400 tudengit 50-st erinevast riigist.

Osalevatest innovatsioonihuvilistest moodustatakse tiimid, kes rahvusvaheliste ekspertide juhendamisel loovad IT-valdkonna tulevikutooteid ja –teenuseid. Tudengeid juhendavad oma ala eksperdid Googlest, Microsoftist, Samsungist, Roviost ja Amadeusist, aga ka hulganisti äriinvestoreid ja erialade tipp-koolitajaid UC Berkeley ja Stanfordi Ülikoolidest.

Jaga
Kommentaarid