"IRL on valitsuses olles viinud ellu rea olulisi lubadusi - viimasel nädalal võitlesime välja töörahu erakoolidele, paar nädalat varasemast ajast saime rõõmu tunda riigieelarve strateegia üle, kus kõik meie ettepanekud – julgeolek, majanduskasv, perede majanduslik kindlustunne – leidsid heakskiidu. Naljakas on see, sisuline panus riigi arengusse võib olla pöördvõrdeline reitinguga. Valija on lihtsalt lobisemise eest siiski valmis "palka" maksma ja mitte vähe," nentis Pomerants.

"Minul on hea meel, et saime kännu tagant minema looduskaitsealaste maade ostu riigile. Selleks on igal järgneval aastal ette nähtud kolm miljonit eurot – see puudutab kõiki inimesi, kelle maal on looduskaitseala ja kes ei ole saanud aastast 2008 oma maad kasutada ega müüa," märkis keskkonnaminister.

Pomerantsi sõnul ei ole IRL ka pagulasdebatis hõiganud välja sisutühje loosungeid, vaid ajanud läbi aastate selget ja konservatiivset pagulaspoliitikat. "Tänu millele pole Eestis praegu pagulasprobleemi, märtsis lisandusid väga selged pagulasi puudutavad reeglid," lisas ta.

"Sellepärast, et reiting on madal, ei hakka mina küll vähem tööd tegema. Ei tasu lootagi."

ERR-i tellimusel tehtud Turu-uuringute ASi küsitluse tulemused näitavad, et Keskerakond püsib 23 protsendiga endiselt erakondade toetuspingerea tipus, Reformierakonda valiks 21 protsenti küsitletustest. Kolmandale kohale tõusnud EKRE-t toetab 14 protsenti, sotsiaaldemokraate 12, Vabaerakonda 11 protsenti ja IRLi vaid neli protsenti valijaist.