Kõikjal Eestis sajab jätkuvalt lund ning ka maanteed on kattunud lumekihiga.

Ida prefektuuri operatiivjuht Joel Alla tuletab meelde, et keeruliste ilmastikuolude korral tuleb valida sobiv sõidukiirus ja olla tähelepanelik. „Eriti keeruline on liiklemine metsavaheteedel ning väiksematel külateedel, seega kutsume kõiki autojuhte üles ettevaatlikkusele,“ lisas Alla.

Tänase päeva jooksul on Virumaal juhtunud mitmeid väiksemaid liiklusõnnetusi, kuid õnneks ei ole keegi raskelt viga saanud, teatas Ida prefektuuri pressiesindaja.

Ka Põhja prefektuurist öeldi, et täna õhtul on oodata talviselt keerulisi teeolusid. "Tuletame sõidukijuhtidele meelde, et autoga liigeldes tuleb valida sobiv sõidukiirus ning hoida ohutut pikivahet."

Hea on see, eelmise nädala lumetormist saadud kogemus tegi paljud juhid ettevaatlikumaks ning raskeid liiklusõnnetusi pole täna juhtunud. "Täname autojuhte, kes ilmastikutingimustega arvestavad ning loodame, et talvine ilm ei riku kellegi kojusõitu."

Lumise ja libeda tee tõttu Tallinna ringteel Saku lähistel sõitis DHLi raskeveok teelt välja. Õnnetuses keegi vigastada ei saanud.