Põhja prefektuuri politseileitnant Tõnu Janteri sõnul tasub sõidukijuhtidel olla tähelepanelik ning jälgida ka ajutisi liiklusmärke, samuti varuda sihtpunkti jõudmiseks rohkem aega, kuna lühiajalised liiklusseisakud võivad tekitada ummikuid.

„Kindlasti tuleb järgida politseinike korraldusi ning peatuda autokolonni möödumiseni selleks näidatud kohas sõidutee ääres,“ selgitas Janter. Korrakaitsja sõnul ühtegi tänavat täielikult ei sulgeta, samuti on tagatud jalgsi ligipääs.

Liiklemine on raskendatud 24. augustil ajavahemikul kell 14-19 vanalinnas, kesklinnas ja selle ümbruses, samuti kolonnide liikumisel Mustamäel, Õismäel ja lennujaama juures. 25. augustil on liiklemine lühiajaliselt häiritud kell 10-12 kesklinnas, Kadriorus ja Ülemiste piirkonnas.

24. augusti varahommikust kuni kella 19ni piirab politsei ka ajutiselt parkimist ja peatumist Toompeal ja üksikutes kohtades kesklinnas. Nimetatud ajavahemikul tuleb hoolikalt jälgida liiklusmärke, kuna keelualale pargitud auto võidakse teisaldada. Parkimist ja peatumist suunavad märgid seatakse linna üles täna õhtul alates kella 22st.

Liiklusseisakute ja ümberkorralduste tõttu palume kõigil, kes soovivad kasutada Tallinna lennujaama 24. augusti pärastlõunal, ajavahemikul kell 14-16 ning 25. augusti ennelõunal, ajavahemikul kell 10.00-12.00, arvestada lisanduva ajakuluga ning saabuda lennujaama tavapärasest varem.