Päästeameti pressiesindaja teatas BNS-ile, et 64-aastase Hillari päästevesti kandnud surnukeha leiti kell 11.18 Pusku lahest ja 57-aastase Arvo surnukeha kell 11.30 Rohuküla sadama muuli lähistelt.

Kell 10.15 oli avastatud Tauksi saare läänekaldast umbes 50 meetri kaugusel meres ümberläinud paat.

Laupäeval kell 18.04 sai Läänemaa päästeteenistus väljakutse Ridala valda. Teataja ütles, et näeb Puisnina poolt tõusmas paksu suitsu ja kohati leeke. Tules oli Tauksi saar, kus põles rannaäärne roog ja mets.

Puise poolsaarel asuvast kalaspordibaasist oli päeval läinud kolm meest Tauksi saare lähedusse kalale. Oli teada, et Arvo, Hillar ja 63-aastane Enno asusid juba kella kolme paiku tagasiteele, kuid saarelt tõusva suitsu peale hakkasid kaldalolijad muretsema. Hättasattunud kalamehed andsid märgutulega signaali abivajamiseks.

Kell 18.30 sõitis kaks meest kadunud kalamehi otsima, kuid nad ise jäid saarele tulevangi ning nende paat läks kaotsi. Kell 19.15 väljus veel üks paat kahe mehega ning samal ajal liitus otsijatega helikopter.

Kell 20.15 leiti saarele tulevangi jäänud mehed ja nende uppunud paat. Paat pumbati veest tühjaks ning neli meest tulid kaldale tagasi. Kolm kalameest olid endiselt kadunud.

Kell 21.03 leidis kopterimeeskond saarelt alajahtunud 63-aastase Enno, kes viidi Haapsalu haiglasse. Teiste meeste otsingud tulemusi ei andnud ning kell 22 katkestati otsingud tiheda vihmasaju ja halva nähtavuse pärast.

Pühapäeva hommikul jätkunud otsingud katkestati pärast kahe surnukeha leidmist.

Tulekahju puhkes laupäeval ka Äksi saarel, kus tulele panid piiri Muuga tuletõrjujad, kes kasutasid selleks merest pumbatud vett.