“Ma ei mõtelnud kunagi, et see on perevägivald, kui Signe lõi mind noaga kätte selle eest, et tma talle sõbralikult ja hellalt silitades veidi ootamatult lähenesin, ning kui ma teise tuppa sideme järele läksin ja laps mulle järele jooksis, siis tabas mulle järele visatud nuga ukse põrkest last — küll õnnelikult,” pihib Pohlak ajalehe Postimees arvamusveerus.

“Ma ei mõtelnud kunagi, et see on perevägivald, kui Signe ründas mind raske keeglikurikaga — see oli kingitus, mis seisis meie magamistoas, ja ühel hetkel peitsid lapsed selle ära, sest kurikas oli liiga sageli ema käes. Ma ei mõtelnud kunagi, et see on perevägivald, kui naine lõi mind lähenemise eest kubemesse ja vigastas peenist nii, et see oli üleni tumelilla,” väidab Pohlak.

Tema sõnul pole seegi perevägivald, kui naine üritas oma tahtmist saavutada sõitvast autost hüsteerilise väljahüppamise katsega, mis kestis kolme lapse juuresolekul teatraalselt terve tunni.

“Ma ei mõtelnud kunagi, et see on perevägivald, kui minu arutluse peale, et äkki ei ole kaheksandat kuud rasedal naisel kõige mõistlikum minna vanaema matusele, hakkab see naine aknast välja hüppama, ja kui ma püüan teda kinni hoida, siis ta rabeleb ja lööb, lõpuks kukub meetri kõrguselt, ja kui kuu aega hiljem on sünnitus jämedama nabanööri tõttu raskem, siis järgneb igal võimalikul juhul kuni lapse suureks saamiseni talle kõvahäälne seletamine — ära unusta, et isa tahtis sind enne sündimist tappa,” kirjutab Pohlak.

Pohlak astus üles ka neljapäevases Kanal 2 jutusaates “Happy hour”, kus ta eitas kategooriliselt, et on ise kunagi Signe vastu kätt tõstnud. “Aga kui mulle kallale tullakse, olen ennast ikkagi kaitsnud,” vahendab SL Õhtuleht jalgpalliedendaja sõnu Urmas Otile.

Perevägivallasüüdistusi nimetas Pohlak lauslaimuks ja väljapressimiseks. Nii püütavatki temalt võimalikult suurt summat välja pressida. Samas kinnitas ta, et ei ole rikas inimene. Ta omavat ainult maja, ehituskrunte ning mõnda saart.

Pohlak lükkas tagasi ka väiteid, nagu oleks ta sundinud oma abikaasat grupiseksile. “Meil ei käinud külalisi. Meil on selline eraklik eluviis. Mul pole ka selliseid sõpru, kellega mingisuguseid taolisi asju teha, armukesi või orgiaid või, tüdrukuid tassida ringiratast. Ei, see on lauslaim. Sellist asja pole kunagi olnud,” väitis Pohlak. Ta ütles, et elab juba seitse aastat uue naisega. Ühtlasi süüdistas ta Signet, et too on talle kiusamiseks saatnud praamipileteid erinevate (meeste?) perekonnanimedega.

Pohlak on veendunud, et skandaal talle hukatuslikult ei mõju. “Kindlasti mitte. Minu vastu pole ühtegi reaalset süüdistust. See on möla ja möliseda võib ju igasuguseid asju, et keegi on pederast ja keegi pole. Kuigi sellest räägitakse, ei sõltu sest midagi. Ütleme, et Signe on võtnud jalgpalli käest ära kaks tööpäeva — eilse ja tänase ja võtab ka homse, sest ma olen praegu ausalt öeldes üsna kapsas,” rääkis Pohlak saates.