Elu laagris käis kümne käsu järgi.

1. Ära ürita põgeneda. Karistuseks on surm.
2. Kunagi ei tohi koguneda suurematesse kui kolmeliikmelistesse gruppidesse ega liikuda ringi vangivalvuri loata. Loata ringiliikumise karistuseks on surm.
3. Ära varasta. Kui keegi varastab või omab relvi, on karistuseks surm. Relvade varastamisest või omamisest mitteteatamise eest on karistuseks surm.
4. Allu vangivalvuritele. Kui keegi hakkab vastu või lööb valvurit, on karistuseks surm.
5. Kui näed võõraid või kahtlase väljanägemisega inimesi, anna neist kohe teada. Karistus võõraste peitmisele kaasaaitamisele on surm.
6. Hoia kaasvangidel silma peal ja teata viivituseta ebasobivast käitumisest. Teisi tuleb ebasobiva käitumise eest kritiseerida ning revolutsioonilise ideoloogia klassis tuleb iseennast põhjalikult kritiseerida.
7. Täida sulle määratud kohustused. Oma kohustuste vastu mässamise karistuseks on surm.
8. Mehed ja naised ei tohi väljaspool töökohta koos olla. Mehe ja naise vahelise lubamatu füüsilise kontakti karistuseks on surm.
9. Tunnista üles oma eksimused. Karistus allumatuse ja kahetsemisest keeldumise eest on surm.
10. Karistus laagri seaduste ja reeglite rikkumise eest on surm.

Kahe vangi lapsena sündinud Shin Dong Hyuk ei tundnud oma ema vastu suuremat kiindumust ja pidas teda pigem konkurendiks toidu pärast. Peale seda, kui ta oli oma ema peale vangivalvuritele kaevanud, sunniti teda vaatama ema hukkamist.