"Meid lasti kodusele ravile, laps peab olema rahulik, ja suuremast aktiivsest tegevusest hoiduma. Hullemast päästis see, et lapsel oli paks kombekas kapuutsiga seljas," rääkis lapse isa Egert Delfile.

Kaubanduskeskuse põrandata katavad läikivad plaadid. Uksel on sildid, mis hoiatavad libeduseohu eest, aga kui uksed lahti on, siis pole silte näha. Samuti poleks siltidest mingit kasu vaegnägijatele, nentis mees.
"Vaip on uksest sisse astudes olemas, ise ka just arutasime et põrand on libe seal... ja nagu elukaaslane vaibalt maha astus, kohe libastuski, ometi tulime rahulikult."

"Eks tuleb ise ettevaatlik olla ja tasuks ka poodide omanikel mõelda kuidas libedaga oleks turvalisem," leidis mees. Kaubanduskeskuse reageering juhtunule oli aga paraku null. "Ootus oleks see, et selle põrandaga midagi ette võetaks, mitte ei otsitaks vabandusi," rääkis ta.

Egerti sõnul meeldib talle Rannarootsi keskuses käia, aga edaspidi ei tule see lapsevankrita kõne alla. "Kui autoga poodi vaja minna, valin nüüdsest teise poe."