"Ilmselt ei jää saladuseks, et seal on ka mõningad piloodid," märkis Lubi.

Lubi ei osanud praegu kommenteerida Estonian Airi töötajate meelestatust koondamiste suhtes.

"Hetkel raske öelda, sest olen ise puhkusel ning sündmuste keskel ei viibi. Koondamine ei meeldi arvatavasti mitte kellelegi ja kaasa arvatud minule. Ma loodan kõigepealt, et meie juhatuse liikmed annavad oma selgitused ja kommentaarid. Kui on midagi lisada, siis lisaksin pärast seda," märkis Lubi.

Peapiloodi kinnitusel polnud koondamine Estonian Airi töötajatele pikalt ette teada.

Lubi ei osanud kommenteerida ka plaanitavaid muudatusi ettevõtte töökorralduses.

"See on ikkagi küsimus puhtalt juhatusele ja nemad peaks sellele vastuse andma. Kuna see koondamine puudutab ka mind isiklikult, siis mul ei ole selles mõttes õigust midagi öelda," lisas Lubi.

Estonian Air teatas täna, et Eesti rahvusliku lennufirma administratsioon väheneb järgnevatel kuudel 19 töökoha võrra ning pärast muutusi jääb peakontoris 105 töökohta.

AS-i Estonian Air juhatuse liikme ja personalidirektor Signe Vaks-Saareoja sõnul tuleneb administratiivsete töökohtade vähenemine vajadusest tõsta ettevõtte efektiivsust.

"Kuna lennureisijate ja lendude arv on kasvanud circa poole võrra, siis pardapersonali osas plaanime pigem töötajaid järgmisel aastal juurde värvata," sõnas Vaks-Saareoja.