Pikaro arvates on aina rohkem mehelikku välimust omandav sotsiaalministeeriumi kantsler Maarja Mändmaa teinud sotsiaalministeeriumist liiga homolembese paiga, kuna laskis ministeeriumi korrused värvida taevasiniseks, heleroheliseks, helekollaseks, meresiniseks, ploomipunaseks ja oranžiks, kirjutab SL Õhtuleht.

Pikaro arvates on neil värvidel selge sõnum: “Ministeeriumis on kuus korrust ja kuus värvi on ka homode lipul. Samad värvid! Nüüd võiks sotsiaalministeerium panna ka riigilipu asemele vikerkaarevärvi homolipu. Siis on selge sõnum, et oleme ise homod ja kaitseme homode huvisid.”

Pikaro teada kavatsetakse erivärvilistele korrustele järgmiseks panna veel nimedki. Roheline näiteks oleks Õuna-nimeline.

“See pole normaalne! Roheline värv — aktiivsete lesbide korrus,” pakub Pikaro omalt poolt ühe nimevariandi ning tõsinedes palub riigiasutuses selline absurditeater lõpetada.

„Mul ei ole homode vastu midagi — see on nende isiklik vaimne või tervislik probleem. Kui nad teevad seda omaette või elavad kokku, mind see ei häiri. Mind segab, et sellest tehakse selliseid demonstratsioonesinemisi,” märkis Pikaro.

Sotsiaalministeerium nimetab Pikaro süüdistusi absurdseks ja naeruväärseks.