Pevkur ütles Raadio Kuku saates "Nädala tegija", et peasekretäri osas on tema ettepanek leida uus inimene ja siis on juba uue peasekretäri otsus, keda ta erakonna peakontorisse tööle võtab.

Pevkur lisas, et tal on Nebokatiga kokkulepe, et too täidab peasekretäri ülesandeid 1. veebruarini. Juba järgmisel koosolekul peaks juhatus tema sõnul saama uue peasekretäri ära kinnitada.

Delfi andmetel kaotas Nebokat ameti väga napilt häältega 6:7, kusjuures seitsmenda hääle saatis Siim Kallas SMSiga, kui temalt seda küsiti. Reformierakonna juhatuse istung oli väga pingeline ja kestis kolm tundi.

Lahkub ka piirkondade arendusdivisjoni juht Kalev Lillo. Lillo muutus kurikuulsaks 2012. aastal, kui Silver Meikar süüdistas teda ja Kristen Michalit Reformierakonna ebaseadusliku rahastamise korraldamises.

Oktoobris sattus Nebokat ebatavaliselt teravasse sõnasõtta erakonna auesimees Siim Kallasega, süüdistades Kallast soovis otsida sõprust kremlimeelsuse esindajaga ehk Edgar Savisaare juhitud Keskerakonnaga.