"Et Ülemiste vanakese vastu on elav huvi teda veelkord näha, siis tema valmistamiseks kasutatud penoplasti veel taaskasutada ei saa," vastas Pai BNS-i küsimusele, et millal algab vanakese detailidest lubatud kultuuritegelaste kujude vormimine.

Pai ei öelnud, millal vanake taas linlaste ette ilmub ja kas ta ka seekord linnapeaga mõtteid vahetab. "Kui aeg kätte jõuab, saate teada," lausu Pai. Samuti ei soovinud linnapea nõunik rääkida, kas ja milliseks vanake ümber tehakse. "Üllatus," sõnas ta. Pai sõnul ei lähe pealinna maksumaksja raha eest valmistatud vanake ümbertegemise tõttu kallimaks.

Pai sõnul on vanake praeguseks ladustatud Püünemeistrid OÜ laos ja ilmselt on ta seal ka ilmastikutingimuste eest kaitstud.

Vahetult pärast 20. oktoobril peetud kohalike volikogude valimisi lausus Pai, et hiiglasliku penoplastist Ülemiste vanakese tükkidest võiks teha kultuuritegelaste skulptuurid. Tema sõnul tehtaks penoplastist vormid, mis kaetakse spetsiaalse plastikuga ja kujud valataks hiljem pronksi. "Nii saamegi tuua välja kogu meie rahvusaarde plejaadi," rääkis Pai toona.

Vaata videost Ülemiste liiklussõlme avamist, kus sai Ülemiste vanakest näha: