Põhja politsei pressiesindaja Timo Tarve teatas Delfile, et Võsa viidi kainenema laupäeval kell 8.26 Vilde teel asuva maja trepikojast.

Võsa sai kiirmenetluse korras 600-kroonise trahvi.

Väljakutse tegi kodanik, kes märkas alkoholijoobes inimest avalikus kohas, ütles Tarve EPL Online’ile. Võsa käitus politseinikega korrektselt, joovet ja oma kinnipidamist ta ei vaidlustanud.

Kanal 2 programmidirektor Olle Mirme ütles Delfile, et juhtumi kohta käivad faktid on ebaselged. Nii on Peeter Võsa Mirmele kinnitanud, et ta ei maganud trepikojas.

„Teeme kõik endast oleneva, et saada kätte asjassepuutuv adekvaatne info ja siis langetame otsused,” lubas Mirme asjade käigul silma peal hoida.

Mirme sõnul pole Peeter Võsa Kanal 2 töötaja, vaid iseseisev saatejuht-produtsent, kes toodab „Politseikroonikat” lepingu alusel.

Antud juhtum ei leidnud aset Võsa tööajal, toonitas Mirme.

Mirme lisas, et tal on sügavalt hea meel, et järjekordne vahejuhtum purjus avaliku elu tegelasega ei leidnud aset autoroolis.

„Politseikroonika” reitingud on viimase kuu jooksul tublisti kukkunud, saade on kaotanud koha Eesti vaadatuimate saadete esiviisikus. Mirme sõnul on languse põhjuseks TV3 ülimenukas „Naistevahetus”, mille eetrisoleku ajatsoon kattub „Politseikroonika” omaga.