11.-12. oktoobril viibib peaminister Rõivas ametlikul visiidil Rootsi Kuningriigis. Peaminister Rõivase Rootsi visiidi põhieesmärk on majandussuhete edendamine ja kohtumine Eesti suurimate välisinvestoritega. Peaminister Rõivas kohtub Rootsis kroonprintsess Victoria ja prints Danieliga, peaminister Stefan Löfveniga ja digitaalarengu ministri Peter Erikssoniga.

Peaminister külastab ettevõtteid, kohtub suurimate Eestis tegutsevate välisinvestoritega ja peab kõne Rootsi suurettevõtetele suunatud konverentsil “Digital Transformation”.

12.-14. oktoobril on peaminister Rõivas ametlikul visiidil Taani Kuningriigis. Peaministri Taani visiidi fookus on kaitsekoostööl ja majandussuhetel.

Rõivas kohtub Taanis Tema Majesteedi kuninganna Margrethe II-ga, parlamendi esimehe Pia Kjaaersgaardiga, peaminister Lars Løkke Rasmusseniga ja kaitseminister Peter Christenseniga.

Peaminister teeb ettekanded Taani Tööstuskoja äriseminaril, Taani tippjuhtide klubile ja start-up kogukonnale. Samuti peab peaminister kõne Eesti-Taani disainifoorumil ning kohtub välisinvestoritega ja kohaliku eestlaste kogukonnaga.

Peaministrit saadab visiidil äridelegatsioon, kuhu kuulub 31 ettevõtet. Äridelegatsiooni visiit on ette valmistatud koostöös EASiga.