Kolmapäeva hommikul osaleb peaminister konverentsil „Margaret Thatcher Conference on Liberty“ ja võtab osa julgeolekuteemalisest paneeldiskussioonist „Has the West gone soft? 25 years on from the fall of the Berlin Wall“. Lisaks Rõivasele osalevad paneelis Hispaania
poliitik Esperanza Aguirre, Briti ajaloolane Niall Ferguson, Poola välisminister Radek Sikorski ja endise Suurbritannia peaministri Margaret Thatcheri välisnõunik ja diplomaat Charles Powell.

Seejärel on peaminister Rõivasel kavas kohtumised Suurbritannia peaministri David Cameroni ning valitsuse asepeaministri Nicholas Clegg’iga. Kohtumiste teemadeks on julgeolek, majandus ning juuni lõpus toimuv Ülemkogu, kus kinnitatakse Euroopa Komisjoni presidendi kandidaat. Kolmapäeva pealelõunal kohtub Rõivas Londonis tegutsevate TransferWise asutajate Taavet Hinrikuse ja Kristo Käärmanniga ning külastab ettevõtet Wahanda, mis on Eesti erainvestorite toel kasvav Briti idufirma.

Neljapäeval sõidab peaminister Leipzigisse, kus ta kohtub Saksimaa peaministri Stanislaw Tillichiga ning avab Eesti aukonsulaadi. Reedel jõuab peaminister Berliini, kus on kavas töölõuna Saksamaa liidukantsler Angela Merkeliga. Kohtumise teemadeks on julgeolek ja eesseisev NATO tippkohtumine, majandussuhted, idapartnerlus ning ettevalmistused Ülemkoguks. Eesti aja järgi kell 15.15 annavad liidukantsler Merkel ja peaminister Rõivas ühise pressikonverentsi. Peaminister naaseb Eestisse reede õhtul.