„Lang küll oli optimistlik, et tulevik kuulub e-raamatule, mina nii optimistlik ei ole,“ ütles Ansip Vikerraadios. „Tõttöelda, ma pole siiani ühtegi e-raamatut lugenud, ma olen elektroonilisel kujul raamatuid lugenud, aga ma ei pea neid e-raamatuks.“ Tal on enda sõnul küll I-pad, kus on ka mõned digiraamatud, kuid lugerit tal pole.

Ansip luges enda sõnul intervjuu Rein Langiga otsast lõpuni läbi ja ei leidnud, et Lang oleks midagi valesti öelnud. Lang rääkis Ansipi sõnul kui visionäär. „Mida ta siis valesti ütles?“ küsis Ansip retooriliselt. „Ütles, et tuleb toetada autorit, mitte konkreetse loomingu kandjat.“

Ansip on veendunud, et kui e-raamatuid tuleb juurde, siis järjest rohkem inimesi hakkab ka e-raamatuid lugema. E-raamatute vastandamine paberraamatuga ei ole Ansipi sõnul õige ja ta kinnitas, et valitsuse tasandil ei tule mingisugust paberraamatute toetamise lõpetamist.

Valitsusjuht leidis, et edasiste segaduste vältimiseks oleks Lang ise saanud sõna võtta ja rahva seas levima hakanud hirmud maha võtta.