Ühe Delfi lugeja sõnul läks ta õnnetuskohast mööda, kui õnnetus oli juba juhtunud. "Mul ei tekkinud hetkeksi kahtlust, et see oli jää. Vaatasin üles. Purikaid ei olnud räästa küljes, see on õige aga katuseservas oli näha konkreetseid kamakaid, mis sinna lume sulamisel ikka tekivad. Ja keset kõnniteed maas oli ka jääkamaka tükke."

"Purikad võivad ju olla alla taotud aga jää katab katuseservi ikkagi, seda pole lihtsalt näha," lisas ta.

3. veebruaril teatas kiirabiarst politseisse, et nad toimetasid Mere puiesteelt haiglasse naise, kes sai vigastusi katuselt alla kukkunud jääpurikast. Naisele osutati esmaabi ja saadeti kodusele ravile.

Munitsipaalpolitsei asejuhi Margo Reiska sõnul saabus teade õnnetusest politseile 3. veebruaril kell 14.00. Munitsipaalpolitseile edastati teade kell 16.20. Minuti jooksul aadressile Mere puiestee 6 kohale jõudnud mupo ei leidnud ees ühtki jääpurikat, ei räästas ega maas.

"Rikkumist ei olnud. Seal ei olnud ka ühtki inimest, kes oleks võinud juhtunust rääkida. Polnud ka enam kiirabi ega politseid," ütles Reiska.

Tema sõnul oli väiksemaid jääpurikaid kõrvalkinnistu, Mere 8 räästas, kuid need olid nii väikesed, et kellelegi viga teha poleks saanud.

Reiska hinnangul on välistatud ka see, et Mere puiestee 6 maja räästast olid jääpurikad pärast õnnetust ära koristatud. "Seda kindlasti mitte," ütles ta.

Kuna rikkumist ei tuvastatud, ei alustanud mupo ka menetlust.

Mere puiestee 6 maja omanik on OÜ Roseni Majad. Ettevõtte volitatud esindaja Peeter Kütt ütles Delfile, et õnnetusest ei tea firma midagi. "Meile ei ole teada teie poolt viidatud õnnetuse asjaolud ja toimumise koht, rääkimata selle toimumise faktist," jäi Kütt napisõnaliseks.

Võib-olla põhjustas naise peahaava miski muu? Tallinna kiirabi peaarst Raul Adlas ütles, et kiirabi jõuab kohale siis kui asi on juba juhtunud. "Patsient ütleb meile, mis temaga juhtus ja meie usume teda. Tal tuvastati peahaav ja talle anti abi."

Kiirabi ravijuht Katrin Koort ütles, et Tallinna kiirabil olevad andmed, mis märgivad õnnetuse aadressiks Mere puiestee 6, on võetud kiirabikaardilt. "Brigaadi juht on kirjutanud sinna, et talle kukkus jääpurikas pähe. Aga tema ise juhtunut ei näinud."

Kas aadress Mere puiestee 6 võib olla ebatäpne, nii et tegelikult oli kannatanu mõne muu maja ees? „Meil on väljakutse aadress. Kiirabiauto peatub inimese juures, kes abi vajab ja me ei kontrolli aadressi täpsust, seega aadress võib nihkuda,“ selgitas Koort.