Keskerakondlane Tarmo Tamm küsis Partsilt, miks ülejäänud omavalitsused Eestis - Võru, Rakvere, Paide - teid korda ei tee. "Mis seal see põhjus on, kas seal on ka prioriteedid valed või on põhjus selles, et kohalikel omavalitsustel lihtsalt ei jätku raha teede korrashoiuks?" küsis Tamm.

"Enne, kui ma tahaksin selliseid järeldusi teha, tuleb tegelikult võtta selle omavalitsuse eelarve välja, vaadata, milliseid investeeringuid, milliseid muutusi eelarve kulude struktuuris on teinud 5-7 aasta jooksul. Olukord teedega ei lähe tavaliselt kehvaks mitte kohe, vaid 5-7 aasta pärast," tuletas Parts vastuseks meelde.

"Tallinna linnapea, kes täna ametis on, tõenäoliselt ei oleks uneski osanud näha, et tal õnnestub nii kauaks sinna Vabaduse väljakule istuma jääda, ja selle tõttu ta külma rahuga teede säilitus- ja taastusremondi raha vähendas. Selle tõttu on augud näha ja nüüd ta siis on nendega hädas ja korraldab siin kevadisi kampaaniaid. Aitäh talle selle eest, vähemalt me lõhume vähem linna kodanike ja külaliste autosid," ütles Parts.