2002. aasta kohalikel valimistel Tallinnas sai Reinsalu Mustamäel 1364 häält, mis oli Res Publica paremuselt teine tulemus Mustamäel (parima sai Olav Aarna). Reinsalu sai viiendiku kõigist Res Publica häältest ja viis protsenti kõigist Mustamäe häältest.

Juhan Parts sai samadel valimistel Haaberstis 2758 häält, mis oli selle ringkonna kõige suurem häältesaak. Ta võttis lõviosa kõigist Res Publicale antud häältest ja sai 19 protsenti kõigist Haabersti häältest.

2003. aasta riigikogu valimistel sai Reinsalu Mustamäe ja Nõmme ringkonnas jällegi Aarna järel paremuselt Res Publica teise tulemuse. Ta sai 2754 häält, mis oli veerand kõigist Res Publica häältest ja kuus protsenti kõigist selle ringkonna häältest.

Juhan Parts sai samadel valimistel Põhja-Tallinna, Kristiine ja Haabersti valimisringkonnas 6890 häält, mis oli rohkem kui ühelgi teisel poliitikul selles ringkonnas. Ta võttis enam kui poole Res Publica häältest ja 17 protsenti kõigist antud häältest.

2005. aasta kohalike valimiste ajaks oli Res Publica edu hajunud ja Reinsalu ja Parts sattusid kandideerima samasse ringkonda Mustamäel. Neil mõlemal läks halvasti, aga ometi sai Parts ikka ligemale poole rohkem hääli kui Reinsalu.

2007. aasta riigikogu valimistel kandideerisid mõlemad juba Isamaaliiduga ühinemisel tekkinud IRLi nimekirjas. Jällegi olid nad samas Mustamäe ja Nõmme ringkonnas, kus Parts sai jälle Reinsalust rohkem hääli, aga vahe oli vähenenud, sest Reinsalu sai umbes 2/3 Partsi häältest.

2009. aasta kohalikel valimistel kandideeris Reinsalu Nõmmel, kus ta sai 2256 häält, mis on ligemale pool IRLi Nõmmel saadud häältest ja 11 protsenti kõigist Nõmmel antud häältest.

Parts kandideeris samadel valimistel Mustamäel, kus ta sai 3211 häält ehk jällegi enam kui pooled kõigist IRLi häältest ja üheksa protsenti kõigist Mustamäel antud häältest. Siinjuures tuleb arvestada, et Mustamäel elab oluliselt rohkem venekeelseid inimesi kui Nõmmel.

2011. aasta riigikogu valimistel kandideeris Reinsalu jälle Mustamäe ja Nõmme ringkonnas ja saavutas 5055 häälega hea tulemuse. Ta sai oma ringkonnast pooled IRLi hääled ja jäi kõigi poliitikute arvestuses alla vaid Urmas Paetile ja Jüri Ratasele. Kõigist selle ringkonna häältest sai ta 10 protsenti.

Parts kandideeris Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita ringkonnas, kus ta sai 6608 häält ehk pooled IRLi hääled. Kõigist selles ringkonnas antud häältest sai ta üheksa protsenti.

Eelmise aasta kohalikel valimistel sai Reinsalu Nõmmel 2509 häält, mis on rohkem kui neli aastat varem. Reinsalu sai alla poole kõigist IRLile antud häältest ja 12 protsenti kõigist Nõmmel antud häältest.

Parts kandideeris Mustamäel, kus ta sai 2310 häält, mis on kolmandik kõigist IRLi häältest ja seitse protsenti kõigist Mustamäel antud häältest.

Kuna Mustamäe ja Nõmme on üsna erinevad ringkonnad, siis tasub ära märkida ka see, et Nõmmel jäi Reinsalu alla nii Urmas Paetile kui Rainer Vakrale, sellal kui Parts sai Mustamäel opositsioonierakondade kandidaatidest kõige parema toetuse.

Reinsalu ja Partsi edukust erakonna juhtimisel on keeruline võrrelda, sest Parts juhtis Res Publicat nii selle valimisvõiduni 2003. aastal, aga tema juhtimise all sulas see toetus ka kiirelt nagu kevadine lumi. Reinsalu pole IRLi ühegi riigikogu valimiskampaania ajal peaministrikandidaadina juhtinud.