„Eelseisvatel valimistel seisab Rahvaliit valiku ees, kas minna valimistele vastu iseseisva erakonnana või alustada liitumist. Keskerakonnaga liitudes oleme tõdenud, et poliitikas tuleb oma eesmärkide saavutamiseks leida partnereid,” vahendab Keskerakonna pressiesindaja endiste rahvaliitlaste arvamust.

“Selleks, et Rahvaliidu missioon jätkuks tuleb unustada isiklikud ambitsioonid, seades esiplaanile ühishuvid. Keskerakonnaga liitudes oleme saanud reaalselt seista kodukohaga seotud probleemide lahendamisel. Eesti rahva huvide eest seismisel on vaja arvestavat jõudu ka Riigikogus,” seisab avalduses.

Avaldusele allakirjutanud märgivad, et vaid tsentris olles suudab Rahvaliit säilitada oma aated ja seista regionaalselt tasakaalustatud arengu ja maarahva eest.

Ligi saja allakirjutanu hulgas on endisi Rahvaliidu piirkonna esimehi, aseesimehi, ühenduste ja kogude juhte ja teisi tuntud ja aktiivseid tegijaid piirkondades üle Eesti, seal hulgas Arno Kakk, Kalev Kähr, Väino Palo, Milvi Karuse, Ülle Juht, Merika Omuk, Külli Kuld, Jaanus Jaanimägi, Aado Kuhlap, Madis Soesoo, Toomas Juust, Heiki Laas, Toomas Paur, Priit Roosvee, Peeter Mardna, Margit Langus, Annika Parm, Heiki Sool, Mall Lepmets jpt.