Reformierakonna, Isamaa ja Res Publica Liidu, Keskerakonna ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna nimekirjades kandideerib 6. märtsi valimistel ringkondade esinumbritena 48 inimest, kellest 27 kandideerisid ringkonnanimekirjades esikohal ka eelmistel, nelja aasta eest toimunud valimistel, vahendab BNS.

Reformierakonnas kandideerib samuti nagu 2007. aastal Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita linnaosas esinumbrina Keit Pentus, Mustamäel ja Nõmmel Urmas Paet, Harju- ja Raplamaal Andrus Ansip, Hiiu-, Lääne- ja Saaremaal Jaanus Tamkivi, Jõgeva- ja Tartumaal Igor Gräzin ning Tartu linnas Laine Jänes. Varem Lääne-Virumaal kandideerinud Kristiina Ojulandist on saanud Jaanus Rahumäe asemel esinumber Ida-Virumaal ning nelja aasta eest Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosas kandideerinud Rein Langist Mati Raidma asemel esinumber Pärnu maakonnas.

Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosas juhib Reformierakonna nimekirja nüüd Langi asemel Taavi Rõivas, Lääne-Virumaal Ojulandi asemel Hanno Pevkur, Järva- ja Viljandimaal Meelis Atoneni asemel Jürgen Ligi ning Võru-, Valga- ja Põlvamaal Margus Lepiku asemel Valdo Randpere.

Ringkonniti on esinumbrites rohkem vahetusi toimunud Isamaa ja Res Publica Liidus (IRL), mille esinumbrid on samaks jäänud Lääne-Virumaal (Marko Pomerants), Järva- ja Viljandimaal (Helir-Valdor Seeder), Jõgeva- ja Tartumaal (Ene Ergma) ja Tartu linnas (Tõnis Lukas).

2007. aastal Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosas kandideerinud Jaak Aaviksoost on praeguseks saanud Erki Noole asemel esinumber Võru-, Valga- ja Põlvamaal, Nool aga on esikohal välja vahetanud Ants Paulsi Ida-Virumaa valimisringkonnas. Haaberstis, Põhja-Tallinnas ja Kristiines kandideerib nüüdsetel valimistel Aaviksoo asemel esinumbrina Ken-Marti Vaher.

Nelja aasta eest Kesklinnas, Lasnamäel ja Pirital kandideerinud Mart Laar on kevadistel valimistel IRL-i esinumber Harju- ja Raplamaal, kus varem kandideeris esikohal Taavi Veskimägi. Kesklinnas, Lasnamäel ja Pirital juhib partei nimekirja Laari asemel Juhan Parts, erakonna nelja aasta tagune esinumber Mustamäel ja Nõmmel, kus nüüd on IRL-i esikandidaat Urmas Reinsalu. Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa ringkonnas on erakonna nimekirja eesotsas Tarmo Kõutsi asemel Tõnis Palts ning Pärnumaal Trivimi Velliste asemel Toomas Tõniste.

Keskerakonna valimisringkondade esinumbritest on 2007. aasta valimistega võrreldes samaks jäänud kuus: Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita linnaosas juhib erakonna nimekirja endiselt Edgar Savisaar, Mustamäel ja Nõmmel Jüri Ratas, Ida-Virumaal Lembit Kaljuvee, Jõgeva- ja Tartumaal Marika Tuus, Tartu linnas Aadu Must ning Võru-, Valga- ja Põlvamaal Heimar Lenk.

Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosas on erakonna esinumber Vilja Savisaar-Toomasti asemel Deniss Boroditš, Harju- ja Raplamaal Siiri Oviiri asemel Mailis Reps ning Hiiu-, Lääne- ja Saaremaal Ain Seppiku asemel Jaanus Karilaid. Lääne-Virumaa valimisringkonna esinumbriks on nendel valimistel Toomas Vareki asemel saanud Peeter Võsa, Järva- ja Viljandimaal Jaak Aabi asemel Enn Eesmaa ja Pärnumaal Kalle Laaneti asemel Kadri Simson.

Sotsiaaldemokraatlikus Erakonnas (SDE) kandideerib samuti nagu 2007. aastal Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosas erakonna esinumbrina Eiki Nestor, Mustamäel ja Nõmmel Peeter Kreitzberg, Järva- ja Viljandimaal Sven Mikser, Tartu linnas Heljo Pikhof ning Võru-, Valga- ja Põlvamaal Ivari Padar.

Ülejäänud valimisringkondades on SDE esinumbrid muutunud: Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita linnaosas kandideerib Katrin Saksa asemel esikohal Andres Anvelt, Harju- ja Raplamaal Jüri Tamme asemel Urve Palo, Hiiu-, Lääne- ja Saaremaal Andres Tarandi asemel Kajar Lember, Lääne-Virumaal Kadi Pärnitsa asemel Indrek Saar, Ida-Virumaal Meelis Virkebau asemel Jaak Allik, Jõgeva- ja Tartumaal Jüri Morozovi asemel Jaan Õunapuu ning Pärnumaal Marianne Mikko asemel Epp Klooster.