Individuaalvõistluses sai esimese koha Põhja prefektuuri abipolitseinik Miko Oja, kes oma igapäeva töös juhib Tallinna vangla relvastatud üksust. Teise koha sai turvaspetsialist Kristo Kuusmann ja kolmanda koha ajateenija Jaan-Martin Kuusmann, kes mõlemad on abipolitseinkud Lääne prefektuuris.

Võistkondlikult said kõige rohkem punkte Põhja prefektuuri I võistkonna koosseisus osalenud Marion Mägi ja Miko Oja. Teise koha said vennad Kristo ja Jaan-Martin Kuusmann Lääne prefektuurist ning kolmandale kohale tulid Dein-Tom Tõnsing ja Markus Kärner Põhja prefektuuri III meeskonnast.

Korrakaitsepolitseiosakonna politseikapten Varmo Reinu sõnul oli osavõtjate tase üllatavalt hea ning ei jäänud sugugi alla politsei kutsemeisterlikkuse võistlustel nähtavaga. „Kõige paremini paistsid abipolitseinikud silma laskmisoskusega ja jalgratta vigursõiduga,“ rääkis Varmo Rein.

Kokku võisteldi viiel alal: õigusaktide tundmine, laskmine, politseitöö taktika ja esmaabi, jalgratta vigursõit ja kombineeritud spordivõistlus.

Igast prefektuurist osales kaks kuni kolm võistkonda, kokku 18 inimest.

Varem on abipolitseinikele kutsemeisterlikkuse võistlusi korraldatud vaid Põhja prefektuuris.