"Olen käinud Silver Meikari kaasuse raames ühe korra politseis vestlemas. Mult võeti KrMS § 214 alusel allkiri mitte avaldada menetlusandmeid.
Võin kindlasti öelda, et minu südametunnistus on puhas ning loomulikult aitan igati kaasa tõe väljaselgitamisel," teatas Palling Reformierakonna pressiesindaja vahendusel Delfile.

"Kogu loo kohta arvan, et meil kehtib paraku absoluutse menetlemise põhimõte, mis tähendab seda, et kui keegi sinu peale näpuga näitab, siis asja ka menetletakse. Nii võib paraku menetlusosaliseks sattuda Eestis igaüks," lisas Palling

"Kui prokuratuur on otsustanud minu kohta käiva menetlusinfo avaldada, siis saavad ajakirjanikud neilt ka kõik muu vajaliku informatsiooni menetluse nüansside kohta," teatas Palling.

Palling sai kahtlustuse kriminaalasja raames, mis sai alguse, kui reformierakondlane Silver Meikar teatas, et on annetanud Reformierakonnale raha, mis polnud tema oma. Meikari sõnul andis raha talle sularahas reformierakondlane Kalev Lillo ja seda korraldas tollane erakonna peasekretär Kristen Michal, kellest praeguseks on saanud justitisminister.