Teisipäeval kell 13.17 helistati, et Tallinnas Järveotsa poe juures kiirtoitlustuse laual on kahtlane pakk. Kuni pommirühm Männiku polügoonilt kohale jõudis, oli keegi pommipakikese sisse vehkinud, märkis päästeamet oma teates.

Kell 19.15 leiti Tartu maantee 40 vastas pingilt kahtlane kott. Selgus, et tegemist oli prügikotiga.

Kell 21.55 avastati Pae 62 trepikojast postkastide juurest kahtlasevõitu vana naiste käekott. Pommirühm tegi kindlaks, et kott on tühi.

Kolmapäeval kell 7.46 teatati, et Pärnu maantee 82 ees Vineeri bussipeatuses on kahtlane kilekott. Kohapeal selgus, et kott on koristaja oma.

Kell 12.36 helistati, et Tammsaare tee 147 on kahtlane must seljakott. Peagi ilmus välja koti omanik ja vinnas selle selga, kirjeldas Tallinna tuletõrje- ja päästeameti pressiesindaja Kirill Teiter.

Narva maanteel Pro Kapitali peaukse eest leiti kell 15.07 naistekott. Uurimisel selgus, et kott on tühi ja selle lukk on katki.

Kell 18.41 teatati kahtlasest kotist Sõle 44 vastas muruplatsil. Kotis oli ehituspraht.

Sadama 25A terminali töötajad avastasid kell 20.40, et sissepääsu ülekäiguraja juurde on keegi jätnud kaks kummalist kohvrit. Päästetöötajad tegid kindlaks, et tegemist on kohvrite imitatsiooniga. Kohemaid alustati inimeste evakueerimist terminalist, kell 21.16 seati valmis pommirobot ja veekahur. Kümmekonna minuti pärast aga selgus, et tegemist on moodsa kunsti eksponaatidega.

Teiter tõdes, et välinäitus oli küll linnavalitsuses kooskõlastatud, ent kunstiinimesed unustasid teavitada sellest terminali personali. Järgmise päeva hommikul tuli teade kahest kahtlast kohvrist Tammsaare pargis. Ka need olid Teiteri sõnul kunstitudengite loova mõtte puised kehastused.

Kell 20.43 käidi uurimas kahtlast kotti Hipodroomi bussipeatuses. Kott oli kahtlane, kuid tühi.

Neljapäeval kell 7.34 teatati mustast kotist Kalevipoja 11 maja küljes. Kotis oli praht.

“Karta on, et seda laadi teated niipea ei vaibu. Palume kõiki linnakodanikke oma prügikotid ikka konteinerisse panna ning isiklikke asju avalikesse kohtadesse mitte maha jätta,” sõnas Teiter.