"See kohtulahend on Keskerakonnale hästi teada ja ka kõik asjaolud täiesti selged. Seega on Keskerakonna poolt vale väita, et antud nõue tuleb neile üllatusena. Arbitraažikohtus rahuldamata jäänud nõude osas selgitas Arbitraažikohus oma otsuses, kuidas seda nõuet on võimalik maksma panna tavakohtus. Ka see asjaolu on Keskerakonnale väga hästi teada," märkis ta.

"Mina ei pöördunud Erakondade Rahastamise Järelevalve Komisjoni poole, vaid ERJK pöördus minu poole, küsides kirjalikus järelepärimises infot rahuldamata jäänud nõude osas. Selle info ma oma vastustes ka andsin. Seega on pahatahtlik Keskerakonna püüd luua muljet, nagu kasutaksin mina ERJKd rikastumise ja erakonnalt raha välja pressimise eesmärgil. Arbitraažikohtu otsus kinnitas, et Keskerakonnal on kohustusi, mida ei ole ametlikus aruandluses kajastatud. Selle varjamiseks on Keskerakond võtnud positsiooni, et justkui oleks miljonitesse ulatuvate reklaamikampaaniate rahastamine olnud minu isiklik asi," väitis ta.

"Keskerakonna ja minu koostöös on olnud mitmeid episoode, mille üle ma ei saa kuidagi uhkust tunda. Samas on kahetsusväärne, kui tänane peaministripartei ei taha otsa vaadata oma minevikule. Olen korduvalt Keskerakonnale pakkunud võimalust rahumeelseks ja kohtuväliseks lahenduseks. Paraku Keskerakond kokkuleppeid ei austa. Seda on juba garantiikirjade kaasuses kinnitanud Arbitraažikohtu lahend ning loodetavasti saab see uuesti kinnitust ka tavakohtus ülejäänud nõude osas. Toimuv ei ole minu valik, kuid iga isik peab oma õigusi kaitsma."