Lukustatud väravaga esmaspäeval silmitsi seisnud Andreasen helistas Murdile ja nõudis, et see nad sisse laseks. Selgus aga, et Murdi polnudki tehase territooriumil. Oli teine läinud kohtusse ütlusi andma, kirjutab Pärnu Postimees.

Vastaspoolt ära ootamata purustasid vabastajad tabalukud ja valgusid tehase territooriumile. Tagasivõtmisoperatsioonil osales suurem osa ettevõtte lihttöölisigi, kes ühe staažikama töömehe Allan Tagu kinnitusel olid kahe kange vägikaikaveos algusest peale Andreaseni seljataga seisnud.

Mõne aja pärast saabus troonilt tõugatud Murd. “Kui ma sinna jõudsin, olid uksed maha lõhutud, lukud välja löödud, taba puruks murtud — kas sellist käitumist saab normaalseks pidada,” on Murd nördinud.

Vaenupoolte vahel puhkes tunde kestnud sõnasõda, mis sedakorda lõppes Murdi taandumisega. Jäi kokkulepe, et mehed istuvad homme taas ühise laua taha ja katsuvad asjad sirgeks rääkida.

Andreaseni sooviks on, et Murd võtaks ettevõtte müügi vaidlustanud hagi kohtust tagasi. Kui Murd sellega ei nõustu, kaebab Andreasen omakorda Murdi kohtusse, pannes talle süüks 3,5 miljoni krooni eest firma raha raiskamist.