"Tänase Keskerakonna volikogu ja erakonna presidendikandidaadi valimise järgselt on mitmed poliitikud konkureerivatest parteidest sattunud erilisse elevusse ning asunud rääkima Keskerakonna sees olevast hiiglaslikust lõhest, ja peaaegu et erakonna peatsest laiali minekust. Muidugi oli esimeste kurja kraaksatajate hulgas Keskerakonnast lahkunud Rainer Vakra, kes ei suuda ühelgi juhul oma endise erakonna suunas jätta kriitikanooli pildumata," kirjutas Loone.

"Pean jahutama kõigi nende konkurentide entusiasmi, kes tänast Keskerakonna volikogu istungit kujutavad endale ette erakonna kongressina. Loomulikult kruvis presidendikandidaadi küsimus paljude inimeste emotsioonid kõrgele, aga see on igati arusaadav. Nüüd on asi selge, presidendikandidaat valitud ja saame keskenduda edasisele tööle," leidis ta.

"Niisiis loodan, et konkureerivad poliitikud suudavad säilitada rahu ning mitte oma vererõhku liigselt kõrgeks ajada iga Keskerakonda puudutava uudise peale. Meiega on kõik hästi, ärge muretsege! Ja muide, Reps võiks presidendiks saada küll, sest mis võiks olla parem kui keskerakondlik president teeb Keskerakonna esimehele ettepaneku valitsuse moodustamiseks."