Savisaar läheb valimistele oma nimekirjaga või mitte? Antud küsimus oli kohalikul poliitmaastikul kui kuum kartul, sest kohtuasjast ja terviseprobleemidest hoolimata on ta osade valijate silmis jätkuvalt liider suure algustähega.

Täna pidasid Savisaar ja Olga Ivanova pressikonverentsi, kus kinnitasid, et valimisliit tuleb.

Savisaar arvas, et Keskerakonna pakutud esikoht üldnimekirjas pole midagi head. "Seda pakkumist ei saa ju tegelikult tõsiselt võtta. Vaata, üldnimekirja poolt ei saa kohalikel valimistel hääletada."
Ta lisas, et valimistel läheb igaüks oma nimekirjaga, kuid koostööd tehakse siiski kõigiga.

"Meil on nimekirjas praegu oma 80 inimest," ütles Savisaar. Kes täpsemalt liitunud on, ta ütlema ei soostunud, tunnistades samas, et nende seas on ka poliitiliselt kogenematuid inimesi.

Savisaar ei soovinud ennustada, palju ta valimistel hääli saab. "Mina räägin asjadest pärast valimisi," märkis ta. Savisaar ja Ivanova kinnitasid, et parteist ei lahku.

Samas on selge, et nende hoiakud Jüri Ratase suhtes pole pehmelt öeldes soojad.

Savisaar pressikonverentsil ajakirjanikele üks-ühele intervjuusid ei andnud, küll aga päeva jooksul "Aktuaalsele kaamerale". Muu hulgas küsiti talt tervise kohta. "Tegelikult on mul terviseprobleemid küllalt suured, aga ma loodan, et ma pean vastu," lausus Savisaar. Tasub meenutada, et tuleval nädalal jätkub ka kohtuprotsess, kus ta süüaluseks.