“Mina oletan, et olete teadlik sellest, mis oli mu isiklikus blogis kirjutatud, ja ei hakka esitama vastuväiteid, et blogis polnud ühtegi sõna U.Oti tervise kohta. U.Oti tervisest kirjutati ajakirjas Bravo ja Naistelehes. Lugege hoolikalt artikkel läbi. Seal on selgelt viidatud sellele, et antud kommentaare on andnud teised Eesti Raadio töötajad. Kui Te omate kõrget moraali ja eetikaprintsiipe, siis peaksite üles otsima ka neid töötajaid, kes andsid Bravole ja Naistelehele Urmas Oti tervise kohta puudutavat informatsiooni,” teatas Titov Delfile.

Titovi kinnitusel käitus rahvusringhäälingu juhatuse liige Hanno Tomberg solvavalt möödunud reedel Kanal 2 saates Reporter, kui ütles Reporteri toimetajale Üllar Luubile: “Aga kui inimene halvustab otseselt kolleegi öeldes, et tema tervis on kehv, siis ma arvan, et ka Reporteri toimetajale Üllar Luubile ei meeldiks kui tema kohta kolleeg ütleks sarnaseid asju avalikkuses.

See tõstatab Titovi arvates kaks küsimust. Esiteks, et kas intervjuus avaldas Hanno Tomberg isiklikku seisukohta või see on pigem Eesti rahvusringhäälingu avalik politsioon, ja teiseks, et kas Hanno Tomberg lastakse ametist lahti?

Titovi hinnangul rikkus Tomberg oma intervjuuga samu töölepingu sätteid, mille rikkumist heidetakse ette Tivovile, nimelt olevat Tomberg laimanud teist inimest avalikkuses, levitades valeinformatsiooni. Lõpetuseks loodab endine Raadio-4 ajakirjanik õiglast lahendit, mis näitaks, et võitluses laimuga on Eesti Raadio valmis tegema kõik võimaliku ja ei talu topeltstandardeid.