Volta Loftidesse korteri broneerinud ja 10 protsenti ostuhinnast ära maksnud Jevgeni kiitis, et praegu on suhtumine klientidesse olnud igati positiivne ja toetav ning neile lubati lähipäevil edasiste toimingute suhtes lisainfot jagada.

Jevgenil oli mööbel juba ette tellitud ja see jõuab kohale 20. juunil, sest tema esialgse plaani kohaselt pidi sissekolimine toimuma järgmise-ülejärgmise nädala jooksul. Tulekahju aga muutis tema plaani.

"Mind huvitab pigem see, et maja maine on mõnes mõttes rikutud, ei ole teada millal valmis saab ja ma sooviks selle korteri ostmisest loobuda, hakkan otsima uut," kommenteeris Jevgeni.

Endoveri, või täpsemalt seda projekti arendava Volta Loftid OÜ-ga on tal sõlmitud notariaalne võlaõigusleping. Jevgeni kartis, et lepingu kohaselt ei paista siiski tema olukorda sattunud klientidele sellest taganemise võimalust ilma olulise kahjuta enda jaoks.

Maja valmimisajaks lepingus on nimelt november 2018 ehk lepingust saaks ilma raha kaotamata taganeda alles siis, kui Endover ei suuda selleks ajaks maja uuesti korda teha.

Endoveri juhatuse liige Oliver Makko teatas, et täna nad taganemiseks põhjust ei näe. "Meie eesmärk on hoone ja korterid tähtaegselt ja kvaliteetselt valmis ehitada ning lepinguid täita," kommenteeris Makko.

Eile teatas Makko, et olukord on kontrolli all. "Arendaja ja peatöövõtja on keskendunud toimunu analüüsile ning hoone kvaliteetse taastamise ja valmimise tagamisele. Arendajal on konkreetne tegevusplaan olukorra lahendamiseks. Kinnitame, et me ei tee vähimaidki kompromisse ehituskvaliteedi arvelt hoone taastamisel."