"See, kas kunagi on Leedoga arutatud mingeid praamide või saartevahelise ühenduse küsimusi – tõenäoliselt on. Ka Urve Paloga on soovitud kohtuda ja et huvide konflikti vältida, on Palo nendest kohtumistest loobunud. Lõpuks tegi Urve selle otsuse ära ja ma usun, me saame selle mure lahendatud," selgitas Ossinovski Äripäevale.

Küsimusele, kas Ossinovski ise on Palo või Saare poolel, kes väidetavalt on olnud vastu sellele, et Leedolt praamiliiklus ära võtta, vastas Ossinovski, et ta ei tea, mis poolel Saar on. "Mina olen kindlasti selle poolt, et üks monopoolne ettevõte ei saa pidevalt riigilt raha välja nõuda. See küsimus vajas lahendamist ja mul on hea meel, et see on lahendatud. See, kuidas – seoses mingite sidrunite ja mõne inimese korruptsioonitegudega – on muidugi inetu," nentis Ossinovski.

Loe pikemalt Äripäevast.

Leedo tunnistas 16. mail Tartu maakohtus, et toonane Tallinna Sadama juhatuse liige Allan Kiil küsis ärimehelt 2014. aastal neli miljonit eurot toetust, mille tulemusel pidi Leedo saama poliitilise toetuse parvlaevaliikluse lepingu pikendamiseks. Nelja miljoni kujutamiseks joonistas Kiil Leedo sõnul neli sidrunit.