Ta osaleb täna Baltic Pride festivali raames toimuva konverentsi "LGBT+ kogukond: koos minevikus, olevikus ja tulevikus" paneeldiskussioonis. "Kuid meil on siiski veel palju teha – kooseluseaduse vastu võtmine oli kindlasti oluline ühiskondlik saavutus, ent selle rakendussätete puudumine ei tee meile au ning jätab LGBT+ inimesed juriidiliste vaidluste ämblikuvõrku."

Ta viitab, et ühiskondlikud hoiakud LGBT (lesbide, geide, biseksuaalsete ja transsooliste) inimeste suhtes on viimase kolme aasta jooksul muutunud positiivsemaks, selgus Turu-uuringute AS hiljuti avaldatud uuringust.

Samast uuringust tuleb näiteks välja, et kooseluseaduse pooldajate ning seaduse vastaste hulk on nüüdseks võrdsustunud, vastavalt 45 protsenti ja 46 protsenti.

"Eesti LGBT Ühing, Eesti Inimõiguste Keskus, aga ka Feministeerium on olnud sotsiaalministeeriumi olulised partnerid LGBT+ inimeste õiguste kaitsmisel ja edendamisel, nende organisatsioonide teavitustöö on olnud oluliseks eelduseks sallivuse suurendamisel noorte hulgas," ütles minister. "Julgustan kõiki nende eeskujul sel teemal sõna võtma ning oma poolehoidu väljendama – kasvõi osaledes Baltic Pride’i üritustel, mis väärtustab Eesti ühiskonda kogu tema mitmekesisuses."