"Hiir ja siil kohtuvad klubi tantsupõrandal. Hiir kutsub siili tantsima, tantsu ajal näitavad nad teineteisele oma parimaid tantsuliigutusi. Hiir haarab siilil käpast, kutsub ta tualetti ning selgitab, et tahab väga seksida".

See on tsitaat ülesandest, mida peavad Mustamäe ja Haabersti 12-20-aastased noored esitama tantsukonkursil "Slide 2012". Nagu teatab koduleht, pakub üleanne õpilastele lõbu ning osutab HIV-ohule ja teistele sugulisel teel levivatele haigustele, kirjutab vene Delfi.

Üks korraldajatest, Haabersti vaba aja keskuse noorsootöötaja Aurika Sin ütles, et eesti ja vene koolide õpilastelt oodatakse, et need demonstreeriksid oma nägemust antud teemadel ning "oleksid loomingulised, tantsiksid ja mõtleksid huvitavad lahendused välja".

Küsimusele, kes alljärgnevad stsenaariumid välja mõtlesid, vastas Sin, et korraldajad. "Mina arvan, et tekstid on täiesti normaalsed, sest eesmärgiks on teadvustada HIV ja aidsi ohtu. Kõik osalejad teavad seda väga hästi. Noortega tuleb sel teemal rääkida kui täiskasvanutega," ütles Sin.

Järgnevalt mõned stsenaariumid muutmata kujul:
1)Seksikas hiir ja ülemeelik siil kohtuvad klubi tantsupõrandal. Hiir kutsub siili tantsima. Tantsu vihtudes hakkavad mõlemad oma parimaid liigutusi näitama. Hiir õõtsub sensuaalselt ning siil demonstreerib oma ülipüüdlikke rahvatantsu samme. Hiir haarab siili käpast kinni ja tarib ta rutakalt wc-sse. Hiir selgitab, et tal on suur seksisoov. Siil puikleb vastu, kartes kondoomi kasutamist. Siil näitab hiirele, et tema teravad okkad võivad kondoomi purustada. Wc uksest tormab sisse vihast pulbitsev karu, haarab siili selga ja viib ta koju. Hiirt tuleb lohutama pealetükkiv rebane, kes pakub talle ühe metsiku valsi. Saabub hommik, kõigil neljal on seljataga vaevarikas öö. Karu piinleb seljavaludes, kuna siil on kohutavalt raske. Rebane väriseb hirmust, kuna hiir on temaga karm olnud.

2)Närviline Liisa ja unine Peep istuvad köögis ja joovad teed. Liisal on raske kivi südamel ja ta tahab Peebule midagi tunnistada. Liisa üritab energiliselt Peebu tähelepanu võita, kuid Peep vaatab talle haigutades otsa. Liisa tunnistab Peebule, et käis eile õhtul peol. Liisa kirjeldab, et võttis mõned dringid ja läks siis tantsupõrandale hoogsalt puusi hõõritama. Kuna ta oli joonud natukene liiga palju, nägi see üsna kohmakas välja. Seejärel kukkus ta šarmantsele itaallasele otsa. Öö möödus neil katusele "Titanicut" läbimängides. Liisa laskus põlvili ja tunnistas viga. Peep krapsas raevukalt püsti. Järgmisel hommikul olid noored üksteisele andestanud ja võtsid ühise suuna arsti juurde. Seniilne arstitädi patsutas Peepu õlale ja teatas, et Liisa on rase.

3)Kaks geist sääske on sügavalt armunud. Üks sääsk laskus põlvili ja palus oma paarilise jalakest. Paariline oli eufooriliselt õnnelik ja tantsis õnnest. Järgmisel päeval lendasid nad koos Las Vegasesse, kus veetsid suure osa oma ajast kasiinos mafioososid mängides. Rampväsinult kepseldes lahkusid nad kasiinost. Pimedal hirmsal tänaval hüppas nurga tagant välja tige gängsterist mesilane. Mesilane ülbitses ja näitas oma teravat nõela. Mõlemad sääsed said ehmatusest krambid. Mesilane hüppas sääskedele peale ja krabas nende võidetud raha. Rahulolev mesilane läks aeglase mehise sammuga minema. Šokis sääsed jäid oma raha taga nutma. Nende suurt katastroofi nägi pealt kodutu sipelgas, kes lonkis neist eemal. Sipelgas läks nukraid sääski lohutama. Sääsed kurtsid talle dramaatiliselt, et neil pole võimalik enam pulmi pidada, sest raha pole. Abivalmis sipelgas teatas, et on tegelikult laulataja ning pakkus neile oma teenuseid. Sääsed võtsid sipelga kätest kinni ja tegid temaga ühe energilise ringtantsu.