Tallinna linnaosade valitsuste andmetel oli mujal olukord stabiilne. Vaid Põhja-Tallinnas purustati Balti jaama juures bussiootepaviljoni klaasid.

Linnavalitsus soovitab kõigil kahjukannatajatel teha esimesel võimalusel vastav avaldus politseile. Nädalavahetusel vandaalitsenud rahvamasside poolt tekitatud kahjudest saab Tallinna kesklinna valitsusse teatada alates esmaspäevast.

Kõikidel eraisikutel, ametiasutustel ja firmadel, kelle vara sai toimunud rahutustes kahjustada, palutakse sellest teada anda järgmistel telefonidel: 6457246 ; 6457205 ; 6457227 ja emaili aadressil kesklinn@tallinnlv.ee . Infot kahjude kohta ootab Tallinna Kesklinna Valitsus esmapäeval, 30. aprillil kell 9.00 kuni 17.00.

Linnavalitsus kutsub kõiki tallinlasi säilitama rahu ja külma pead. Eestis on tava, et erimeelsusi lahendatakse rahumeelselt. Linnavalitsus on sündmuste käigu üle väga mures ning teeb kõik, mis tema võimuses, et tagada tallinlastele turvaline linnakeskkond.

Linnavalitsus palub kõigil koolijuhtidel jätkata tavapärast õppetegevust oma juhitavates koolides ning olla valvsad, et nende õpilasi ei õhutataks provokatiivseteks tegudeks.

Jaga
Kommentaarid