Männimetsa tänaval elav proua ärkas hommikul varakult, et öösel sadanud lumi ära koristada. "Sisemine kohusetunne on teda sundinud ikka korda ja puhtust pidama. Ära saab korjatud maja ette tänavale mahavisatud kiirtoidupakendid, tühjad õllepurgid ja suitsupakid... Ja siis selline ebameeldiv üllatus," kirjeldas juhtunut mupo pressiesindaja.

"Mis ma nüüd teen," on vanaproua murelik. "Ma ei saa asu - ei ma ole kellelegi halba sõna öelnud, elan vaikselt, naabriinimestega saan kenasti läbi. Ja nüüd siis sedasi."

"Jõulutervitus" on memme jõulurõõmu rikkunud. "Mõtlen kogu aeg, et miks ... Ja et milline kulu tuleb ... rääkisin naabritega ja nad ütlesid, et selline kiri ei tulevat pestes maha, peab värvima. Mure on südames, et miks just nüüd jõuluajal ja mis edasi..."

Munitsipaalpolitsei amet palub kõigil piirkonna inimestel, kes märkasid toimunut või märkavad Laagri piirkonnas toimetavaid grafititegijaid sellest teada anda infotelefonil 14410.

Illegaalne grafiti on omaniku loata hoone seinale, müürile, piirdeaiale, pingile, kõnniteele, ühissõiduki peatuse ootekojale, kommunikatsiooni ehitisele ning ühistranspordisõidukitele või kuhugi mujale kantud kritseldused ja joonised.

Illegaalne grafiti on Tallinna linna heakorraeeskirja järgi keelatud ning karistatav rahatrahviga kuni 400 eurot.