Videovalvemonitoride jälgimine paneb ka kõige kõvema “telerifriigi” proovile. Üks asi on telepildis jälgida põnevat suusavõistlust kaugel Kanadas, kuid hoopis teisest mastist on öö otsa liikumatut videovalvemonitori jälgida. Toekas kruus kanget kohvi ja töökäskude jagamine “põllul” toimetavate patrullekipaaži liikmetele hoiab aga meeled erksad ja eks aeg ajalt tuleb ette olukordi, mis juhtimiskeskuse uste taga istuval operaatoril adrenaliinitaseme õige kõrgele kruvivad. Vaata ülejäänud fotosid SIIT.

Patrullekipaaži öine vahetus möödub valdavalt valve all olevaid objekte kontrollides ning häireid teenindades. Aeg-ajalt tuleb käia kontrollimas, kuidas kolleegid hotelli turvateenistuses toime tulevad.

Hotelli turvaruumis ootab meid ees tuttav pilt. Jälle üüratu hulk väiksemaid ja suuremaid monitore, mida tuleb hoolega jälgida. Kuna siin keeb elu ööpäevaringselt, siis ei saa “hangunud” telepildi üle just kurta. Hotell on suur ja kogu aeg toimub midagi.

Turvaruumi videomonitore jälgivad silmad juhivad kolleegide tööd hotelli territooriumil. Kusagil on vaja aidata suure kohvriga hätta sattunud daami, teinekord aga aidata mõnd üleväsinud kundet numbrituppa. Hommikupoole ööd vaibub ka siinne sagimine.