Autoga külastajad peavad tulema Filtri teelt ning lähim piiratud kohtadega avalik parkimisplats asub Filtri teelt Toomela teele keerates. Võistluse tänava parkla ja Kalevi Keskstaadioni Läänetribüüni ees olev parkla on tavakülastajatele suletud.

Lähimad linnaparklad asuvad veel Ravi (Ravi 18), Kaupmehe (Kaupmehe 19, 21, 23) ja Lastekodu (Lastekodu 48) tänavatel. Eraparkla Europark Juhkentali tänaval (Juhkentali 19 ja Juhkentali 1) asuvatele parkimisaladele on pääs ümbersõiduga Imanta tänava kaudu.

Samuti on ca 10-minutilise jalutuskäigu kaugusel Rävala parkimismaja (Rävala pst 5) ja Tornimäe parkimismaja (Tartu mnt 16b) ning mitmed suuremad parkimisplatsid Herne ja Vana-Lõuna tänavate alguses.

Võimlemispeo liikluskorralduse eest vastutav Marko Kokk K-Securityst soovitab peole tulla ühistranspordiga, jala või jalgrattaga. Viimaste tarvis avatakse staadioni peavärava juurde ka sobiv parkla. Staadionile lähim bussipeatus on Püssirohu, kus peatuvad autobussid 17, 17A, 23, 47 ja 54. Samuti on jalutuskäigu kaugusel Odra, Tartu mnt ja Liivalaia tänavad, kus asuvad mitmed ühistranspordipeatused.

Eesti suurim võimlemispidu “Hingelind” leiab aset 2. juulil 2016 Kalevi Keskstaadionil, kus toimub kaks etendust. Peol esinetakse elava muusika saatel, üles astuvad Tanel Padar, Ott Lepland, Getter Jaani, Karl-Erik Taukar ja Lasteekraani Muusikastuudio. Tekstid on võimlemispeole kirjutanud Aapo Ilves.