"Kui hunt on metsa sanitar, siis Keskerakond on Eesti poliitilise džungli
sanitar, kes proovib ära kõik seaduselüngad ja -augud, et nõrkused ilmsiks tuua," ütles Muuli saates "Olukorrast riigis", rääkides Keskerakonna püstitatud valimisvalimistelkidest, kus saab e-hääletada.

Muuli rääkis, et Keskerakond balansseerib oma tegevusega seaduse piiril. Ta tõi näiteks kurikuulsad Ida-Euroopa annetajad, kes annetasid Keskerakonna kukrusse miljoneid kroone, samuti partei rahastamise sihtasutuste kaudu. Ka kõik keskpartei valimiskampaania trikid käivad sama asja alla: K-kohuke, erakonna logoga õhupallid ja T-särgid.

Teised parteid on aga Keskerakonna trikkidele reageerinud loiult, sest kohtusse mineku korral oleks riivatud ka nende huvid, tõdes Muuli.
Ta märkis, et kui Keskerakonna poolseaduslikud võimalused raha hankimiseks kinni panna, siis kannataks ka teised erakonnad.

"E-hääletus nii või teisiti väga paljudel juhtudel, ka ilma nende Keskerakonna telkideta, on mõjutatud või ei vasta nendele tingimustele, mida salajane hääletamine peaks nõudma," arvas Muuli.

Muuli rääkis, et pole vahet, kas inimest mõjutatakse Keskerakonna telgis või viiakse ta ühe õllepudeli eest mõnda teise kohta. "Need võimalused on olemas ja neid ilmselt ka kasutatakse, suuremal või väiksemal määral. Lihtsalt Keskerakond teeb seda aktiivselt ja hästi võimsalt."

Anvar Samost aga pakkus, et Keskerakond pani internetiühendusega telgid püsti meelega, et saaks e-hääletuse kohtusse kaevata.