Ojulandi riigisuvila elektriarved näitavad tema elamist hoopis Keila-Joal, kirjutas Postimees.

Hotellis Pirita veel 2000. aasta veebruaris riigikogu liikmena elanud Meelis Paavel vastas eitavalt ajalehe küsimusele, kas ta kohtas seal ka parlamendikaaslast Kristiina Ojulandi. “Ausalt öeldes ei kohtunud ma temaga seal kordagi,” lisas ta.

Sama kinnitas ajalehele ka Reformierakonda kuuluv Väino Linde, kes viimase riigikogulasena kasutab jätkuvalt Pirita hotelli.

2000. aasta detsembris sõlmis riigikogu kantselei majutuslepingu Tallinna Olümpiapurjespordikeskuse (TOP) hotelliga Pirital, et seal saaks elada riigikogu liige Ojuland. Sel ajal oli TOP-i juhatuse esimees Ojulandi elukaaslane Raimo Kägu.

Majutusleping kehtis tänavu 27. jaanuarini ja 14 kuu eest maksis riigikogu kantselei Ojulandi ööbimiskulude eest hotellile kokku 124.839 krooni.

Postimees kirjutas, et tegelikult võis Ojuland elada Keila-Joal riigisuvilas, mille kinnituseks on kasvavas joones tõusnud elektrikulu 2000. aasta juunist selle aasta jaanuarini, kuni Ojuland Keila-Joal elas.

Peaminister Siim Kallas ütles ajalehele, et ta ta vajab Ojulandi juhtumi kommenteerimiseks lisaaega. “Ma ei võta enne seisukohta, kui on tõepoolest selge, et on rikutud reegleid, mis kõikidele kehtivad,” ütles ta.