Komissarovi poolt hääletas kolm neljast nõukogu koosolekul kohal olnud liikmest ehk kõik peale Komissarovi enda ja ennast täna SA Nuku nõukogust taandanud Härmo Värgi, vahendas BNS.

Härmo Värgi asemele tuleb nõukokku uus inimene, ütles Komissarov. Samas ei osanud ta veel öelda, millal. "Ma usun, et see uus liige liitub sinna nõukogusse õige pea," ütles Komissarov.

Nukuteatri juhi Meelis Pai lahkumisavaldust kommenteerides ütles Komissarov, et nõukogu otsustas Pai usalduse kaotuse tõttu ametist kohe vabastada. Uue juhi kandidaate ei olnud Komissarov veel valmis nimetama. "Mul on tunne, et lähema paari nädala jooksul peaks kõik see asi juba lahendatud olema," sõnas Komissarov.

Esimesed suuremad ülesanded nõukogu esimehena ongi Komissarovil enda kinnitusel leida uus direktor ja kunstiline juht ja viia läbi vajalikud muudatused teatri juhtimises. Aega võiks sellega Komissarovi hinnangul minna paar kuud.

SA Nuku eelmise esimehe Jaan Puusaagi vabastas kultuuriminister Rein Lang ametist kolmapäeva hommikupoolikul, sest viimane ei saanud ministri nõutud ajal kultuuriministeeriumi nukuteatri ja muusikali "Shrek" eelarve ning litsentsilepingust ja autoriõigustest tulenevate kohustuste järgimise kohta aru andma tulla. Kolmapäeval teatas oma lahkumsiest ka SA Nuku nõukogu liige Härmo Värk.

Täna teatas 13 aastat nukuteatrit juhtinud Meelis Pai, et esitas SA Nuku nõukogule lahkumisavalduse.