"Käesolevaks ajaks on meid kontrollinud riigikontroll, kultuuriministeeriumi sisekontroll, rahvusvaheline audiitorfirma Rimess ja ise oleme tellinud audiitorfirma Klea igaastast auditit tegema," ütles Pai.

"Olen tutvunud audiitorfirma Rimess auditiga ja vastanud kultuuriministeeriumi küsimustele. Audit annab hea ülevaate Nuku 2012 tegemistest ja saavutustest eriti rahvusvalisel tasandil," kinnitas Pai.

"Loodetavasti annab peatselt avaldatav audit ka kahtlejatele vastuse, et Nukuteater on jätkusuutlik ja toimetanud oma võimaluste raames väga vastutustundlikult: Oleme sotsiaalselt mõtlev organisatsioon, kellel on ühiskonnas täita tulevaste põlvede jaoks väga selge missioon."

"Nukuteatri rahaline seis ei erine kuidagi eelmistest aastatest. Möödunud aastal andis nukuteater üle 700 etenduse ja teenis omatulu rohkem kui laekus riigieelarvest. Selles mõttes on nukuteater oma väikese kollektiiviga Eesti kultuurimaastikul kindlasti väga positiivne näide," sõnas Pai.

"Samuti tuleb silmas pidada seda, et Nukteatri eesmärgiks ei saa olla kasumi teenimine, vaid jätkusuutlik toimimine ja inimeste looming, et pakkuda rõõmu meie lastele ja peredele, samuti Eestit esindades publikule välismaal," ütles Nukuteatri juht.

"Nukuteatril on sellel kevadhooajal lavale tulemas mitu huvitavat etendust, mida on pikalt ette kavandatud. Eelkõige muidugi suurlavastus "Shrek," mis tuleb lavale märtsikuu lõpus."